rss

Energiefit-avonden Woonplus

15 oktober 2019

Woonplus organiseert binnenkort twee energiefit-avonden, nl. over zonnepanelen en energiezuinig ventileren.

 1. Zin en onzin over zonnepanelen
  Ook al krijg je er geen subsidies meer voor, toch blijft een fotovoltaïsche zonne-installatie of pv-installatie (in de volksmond: zonnepanelen) een ecologisch en economisch interessante investering. In deze infosessie steek je heel wat op over de onderdelen en de werking van een pv-installatie.We beantwoorden vragen als: Hoeveel brengen zonnepanelen mij op? Hoeveel panelen moet ik plaatsen? Zijn alle zonnepanelen kwalitatief even goed? Kan ik batterijen koppelen aan mijn installatie? En wat zegt de wet over zonnepanelen? Deze Energiefit-avond is gratis. energiefit1Schrijf je vlug in, want de plaatsen zijn beperkt.
  Waar
  : Sociaal Huis te Wichelen, Oud Dorp 2, raadszaal 2de verdiep
  Wanneer
  : op dinsdag 5 november 2019 : deuren gaan open om 19.15 uur en infoavond start om 19.30 uur
  Inschrijven
  : graag vooraf inschrijven via deze link of tel 052/43 24 19
 2. Energiezuinig ventileren
  Ventileren zorgt voor een gezond binnenklimaat. En dat is goed voor zowel jouw gezondheid als die van je woning. In deze infosessie kom je te weten wat de meerwaarde is van een gecontroleerd ventilatiesysteem. Zowel regelgeving, werking, eigenschappen en aandachtspunten bij verschillende types (systeem A,C en D) komen aan bod. We leggen de nadruk op een goede luchtkwaliteit én veel comfort. En dit met zo weinig mogelijk energieverbruik. Via voorbeelden van verschillende ventilatiesystemen krijg je inspiratie voor je eigen woning. We geven antwoord op vragen als: Wat doe je met je dampkap? En hoe ventileer je de kelder of zolder? Nadien kun je zelf afwegen welk systeem voor jouw woning de beste keuze is. Deze Energiefit-avond is gratis. Schrijf je vlug in, want de plaatsen zijn beperkt.
  Waar
  : CC De Poort, Markt 27 te Wetteren
  Wanneer
  : op maandag 9 december 2019 : deuren gaan open om 19.15 uur en infoavond start om 19.30 uur.
  Inschrijven : graag vooraf inschrijven via deze link of tel 052/43 24 19

Wil je ook op de eerste rij het nieuws rond wonen (infosessies, groepsaankopen, premies,… en zoveel meer) volgen, schrijf je dan als de bliksem in voor de nieuwsbrief van Woonplus

Naar alle nieuws