rss

Infoavond over premies op 23 april 2019

15 april 2019

Heb je plannen om te verbouwen, te slopen en herop te bouwen of slechts kleine renovaties? Vind je ook dat je energieverbruik en je energiefactuur lager kunnen? Heb je gewoon interesse in welke premies er hiervoor allemaal bestaan of vraag je je af waar je zelf van zou kunnen genieten?U bent in alle gevallen van harte welkom op de infoavond van Woonplus (Laarne, Wetteren, Wichelen) over premies, de toegang is gratis, inschrijven is verplicht.

Deze infoavond gaat door te Wichelen, op 23 april 2019 om 19.30 uur in de raadzaal (2de verdiep) van het Sociaal Huis te Oud dorp 2. U kan hier inschrijven.

Tijdens de infoavond verwelkomen wij een aantal sprekers waaronder de Benovatiecoach (benoveren is beter renoveren), Agentschap Wonen Vlaanderen (Vlaamse Overheid) en steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen (provincie Oost-Vlaanderen).

De premies die aan bod zullen komen zijn onder andere;

  • Premies van netbeheerder Fluvius
  • Premies van Agentschap Wonen Vlaanderen
  • Premies van VEA, waaronder de sloop en heropbouwpremie, belastingvermindering lage energie- passief- en nul-energiewoningen, 6 % BTW bij renovaties, De korting onroerende voorheffing voor nieuwbouwwoningen met verlaagd E-peil of voor ingrijpende energiezuinige renovaties en de verlaagde registratierechten.
  • Renovatieadvies aan huis: Steunpunt Duurzaam Bouwen en Wonen

Na elke spreker zal er telkens genoeg tijd zijn om vragen te stellen.
Hopelijk tot dan!

wonen - premies

Naar alle nieuws