rss

Dringend gezocht: deskundigen Omgeving (M/V/X)

12 oktober 2018

Het gemeentebestuur van Laarne is dringend op zoek naar 2 DESKUNDIGEN OMGEVING
Voltijds/deeltijds - Vervangingsopdracht - salarisschaal B1-B3

Functie:

Als deskundige omgeving heb je de administratieve organisatie van omgevingsaanvragen tot taak in de meest ruime zin. Je verzorgt de beleidsvoorbereiding en -uitvoering en begeleidt de burger met al zijn vragen in de materie van de ruimtelijke ordening en/of milieu. 

Profiel:

Je bezit een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs, en een rijbewijs B.

Aanbod: 

Vervangingsovereenkomst – aantal uur per week is bespreekbaar - boeiende functie - salarisschaal B1-B3 met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Relevante beroepservaring uit privé of zelfstandige activiteit kan in aanmerking genomen worden voor maximum zes jaar

Solliciteren:

Tot uiterlijk woensdag 24 oktober 2018 om 9 uur.
Bezorg hiervoor je motivatiebrief en cv aan het college van burgemeester en schepenen Dorpsstraat 2 te 9270 Laarne, per e-mail aan vacatures@laarne.be met vraag om ontvangstbevestiging, of door overhandiging aan de dienst Personeel & Organisatie tegen ontvangstbewijs.

Selectieprocedure

Bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. De proeven zullen plaatsvinden op vrijdag 26 oktober 2018. De kandidaten zullen hiervoor op woensdag 24 oktober voor 17 uur een uitnodigingsmail ontvangen.

Contact en info:

Dienst personeel & organisatie - vacatures@laarne.be - 09/365 46 32

Bij < 5 kandidaturen mogelijk nieuwe oproep om zo het aantal potentiële kandidaten te verhogen

Naar alle nieuws