rss

(Her)bevestig uw inschrijving op de nieuwsbrief van Woonplus

24 mei 2018

Beste abonnee op de nieuwsbrief van Woon+,

Je krijgt van ons een periodieke nieuwsbrief met nieuws over wonen in al zijn facetten. We nemen nu even contact op naar aanleiding van de nieuwe GDPR-wetgeving (General Data Protection Regulation) die van kracht is vanaf 25 mei 2018. Je zal vermoedelijk al overstelpt zijn door mails van andere organisaties, dus zullen we het gewoon kort houden.

Wat houdt GDPR in en wat betekent het voor jou en de relatie met ons? 

Bedrijven en organisaties kunnen na 25 mei 2018 enkel communiceren met mensen die daarvoor hun uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven. Normaliter heb je in het verleden toestemming gegeven aan Woon+ om jou te informeren  als antwoord op een mail of n.a.v. een studiedag of infoavond. We willen echter niets uitsluiten en vragen hiervoor uw medewerking, door eenvoudig te bevestigen via dit antwoordformulier dat u onze nieuwsbrief nog wenst te ontvangen.

Welke gegevens verzamelen we? 

Voor de inschrijving op de nieuwsbrief wordt alleen een e-mailadres gevraagd. Dit e-mailadres wordt enkel voor het versturen van de digitale nieuwsbrief gebruikt. Voor meer info verwijzen wij naar onze privacyverklaring.

Naar alle nieuws